Up to 20% OFF
သွေးသန့်အောင် ဘယ်လို အစားအစာတွေ ပြန်လည် စားသုံးသင့်ပါသလဲ?
နေ့တိုင်းလိုလို အစားအသောက်မျိုးစုံ စားနေတာနဲ့ အမျှ အဆိပ်အတောက်တွေ၊ ဓာတုပစ္စည်းတ...
ကြက်သွန်နီစားသုံးခြင်းကြောင့် ရရှိနိုင်မယ့် အကျိုးကျေးဇူးများ
ဆီးသွားရင်းပူလောင်တဲ့ခံစားမှုမျိုး ဖြစ်နေရသူတွေမှာ ကြက်သွန်နီက သက်သာမှုပေးစွမ်းန...
သွေးအမျိုးအစားအလိုက် စားသင့်သော အစားအစာများ
သင်ရဲ့ သွေးအမျိုးအစားပေါ်မူတည်ပြီး သင့်ကျန်းမာရေးအတွက် သင့်တော်တဲ့ အစားအသောက် တွ...
ကန်စွန်းဥမှ ရရှိသော အကျိုးကျေးဇူးများ
အိုမင်းလွယ်တဲ့ ရောဂါကို မဖြစ်စေဘဲ ကင်ဆာနဲ့ အခြားရောဂါဆိုး တွေကို ကာကွယ်ပေးပါတယ်။
အစားအစာတွေကို အချိန်အခါမဟုတ်ဘဲ စားရင် ဆိုးကျိုးပေးနိုင်တယ်ဆိုတာ သိပါသလား?
အစားအစာတွေ ကို ကျန်းမာရေးနဲ့ ညီညွတ်စေဖို့ မှန်ကန်တဲ့စားချိန်တွေကို သိရပြီဆိုတော့...
လူတို့အပေါ် နနွင်းရဲ့ ထိရောက်မှု အကျိုးကျေးဇူး (၈) ခု
လူတို့အပေါ် နနွင်းရဲ့ ထိရောက်မှု အကျိုးကျေးဇူး (၈) ခု
ငှက်ပျောသီးကြောင့် ဖြစ်ပေါ်တတ်သော ဘေးထွက် ဆိုးကျိုး (၄) မျိုး
ငှက်ပျောသီးဟာ အအေးစာတစ်မျိုးဖြစ်တဲ့အတွက် အဆုတ်နဲ့ အသက်ရှူ လမ်းကြောင်း မှာ ပြဿနာ ...
ငရုတ်သီးစိမ်းရဲ့ ကျန်းမာရေးကောင်းကျိုး (၁၀) ချက်
ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်သီးမှည့်၊ ငရုတ်ချဉ်ရည်၊ ငရုတ်သီးစိမ်းစတာတွေ အမျိုးမျိုးရှိတ...
ဂျင်းကို ဘယ်ချိန်တွေမှာ မစားသုံးသင့်ဘူးလဲ?
ကိုဗစ်ကာလမှာ ဂျင်းဆိုတာက နာမည်ကြီး အစားအစာဖြစ်နေပါတယ်။ ဂျင်းပြုတ်ရည်က ကိုဗစ်ရောဂ...
ပဲပင်ပေါက် စားသုံးခြင်းရဲ့ အကျိုးကျေးဇူးများ
ပဲရဲ့ ကျန်းမာရေး အကျိုးကျေးဇူးဟာ အညှောက်ပေါက်သွားတဲ့အခါမှာ အမြင့်ဆုံးဖြစ်သွားပါတ...