Eating Tips
New Year ကိုအိမ်မှာနေပြီး အကင်လုပ်စားချင်သူတွေအတွက် အကင်ပြုလုပ်နည်း
မကြာခင် နှစ်သစ်လည်းရောက်တော့မှာဆိုတော့ ဆောင်းရာသီလေးနဲ့လည်း တကယ်ကိုလိုက်ဖက်တဲ့ စ...
စားသောက်ဆိုင် တစ်ဆိုင်ဖွင့်တော့မယ်ဆိုရင် ဘာတွေလိုအပ်လဲ?
စားသောက်ဆိုင်တစ်ဆိုင် ဖွင့်တော့မယ်ဆိုရင် ဘာတွေက ဘယ်လိုရှိလဲ ဘာတွေကိုတော့ ထည့်တွက...
နိုင်ငံတကာမှ စိတ်ဝင်စားစရာကောင်းသော အစားအစာ (၅) မျိုးအကြောင်း
ပုံမှန်မဟုတ်တဲ့ နိုင်ငံတကာမှ အစားအစာတွေကို စိတ်ဝင်စားသူတွေနှင့် မြည်းစမ်းကြည့်ချ...
Pastry ဆိုတာဘာလဲ? နိုင်ငံတကာမှ နာမည်ကြီး Pastry (၁၀) မျိုး
Pastry ဆိုတဲ့အဓိပ္ပါယ်ကတော့ ဂျုံမှုန့်နဲ့ ထောပတ်ကို အဓိကထားလုပ်ထားတဲ့ မုန့်တွေဖြ...
ချဉ်ငံစပ် ရခိုင်တံငါသည်ဟင်းချက်နည်း
ချဉ်ငံစပ် ရခိုင်တံငါသည်ဟင်းချက်နည်းလေး ချက်စားလို့ရအောင်တင်ပေးလိုက်ပါတယ်။ တံငါသည...
မာလာမောက်ချိုက် (Mala Mao Cai) ဆိုတာဘာလဲ?
အခုခေတ် လူငယ်တွေကြား အကြိုက်များလာပြီး စားသုံးသူများလားတဲ့ မာလာမောက်ချိုက်ဆိုတာ ...
သစ်တိုသီး ငါးပိချက် ချက်နည်း
သစ်တိုသီးဆိုတာ တချို့က မမြင်ဖူးကြဘူး အင်္ဂလိပ်လို Santol လို့ခေါ်ပါတယ် နိုင်ငံခြ...
ထောပတ်သီးစားခြင်း၏ အကျိုးကျေးဇူးများ
ကျန်းမာရေးဦးစီးဌာန အာဟာရဌာနကထုတ်တဲ့ မြန်မာ့အစားအစာများ၏ အာဟာရများ စာစောင်မှာပါတဲ...
ရုံးပိတ်ရက် အိမ်မှာ ရွှေတောင်ခေါက်ဆွဲ လုပ်စားကြမယ်
မနက်စာ၊ အစာပြေကို အပြင်မှာ ထွက်ဝယ်စားစရာမလိုဘဲ အိမ်မှာပဲ လုပ်စားနိုင်ဖို့ ရွှေတေ...
ပအိုးဝ်လူမျိုးဟင်းလျာ ခါချဉ်ထောင်း
ရှမ်းပြည်နယ်က တိုင်းရင်းသားလူမျိုးပေါင်းစုံသလို မျိုးနွယ်စုအလိုက် စားသောက်လေ့ရှိ...