Up to 40% OFF
ရိုးရိုးရှင်းရှင်း လွယ်ကူစွာ လုပ်စားလို့ရသော ထိုင်းစတိုင်လ် ငါးပေါင်းဟင်းထုပ်
ရိုးရိုးရှင်းရှင်း ငါးပေါင်းဟင်းထုပ် လုပ်စားကြမလား? ဒီချက်နည်းလေးကတော့ ထိုင်းစတိ...
လွယ်ကူရိုးရှင်းတဲ့ ပန်ကိတ်ကို ဘယ်လိုလုပ်မလဲ....
အနောက်နိုင်ငံတွေရဲ့ မနက်စာတိုင်းမှာ Pan Cake ( ပန်ကိတ် ) ကို မပါမဖြစ် စားသုံးကြပ...
မုန့်ကုလားမဲ (ခေါ်) ဒိုဒို မုန့်လုပ်နည်း
ထမင်းပေါင်းအိုးဆန်ချဉ်ခွက်နဲ့ ကောက်ညှင်းငချိတ်တစ်ခွက်ကို ညထဲကဆေးပြီး ရေစိမ်ထားပါ...
ချိုချဉ်အရသာ လိမ္မော် ကျောက်ကျောပြုလုပ်နည်း
ဒီကနေ့တင်ပြမည့်အကြောင်းကတော့ သင်္ကြန်ကာလလို ပူပြင်းတဲ့ရာသီမှာ နေ့လည်နေ့ခင်းအတွက်...
ကိုရီးယား ကြက်ကြော်
ဒီကနေ့တင်ပြမည့်အကြောင်းကတော့ ဆိုင်တွင်သွားရောက်စားသောက်စရာမလိုဘဲ အိမ်တွင်လည်း ကိ...
စားချင့်စဖွယ် ဂျပန်စတိုင်လ် အာလူးသုတ် ...
ကလေးများလည်း အကြိုက်တွေ့စေမည့်အပြင်
''ကန်စွန်းဥရွှေကျီ'' လုပ်နည်း
မုန့်လုပ်စားရတာ ကြိုက်နှစ်သက်တဲ့သူများအတွက် ''ကန်စွန်းဥရွှေကျီ'' လုပ်နည်း
ချို ၊ ချဉ်၊ ငံ၊ စပ် အရသာနဲ့ အတူ "ခြံသမားရဲ့ တံငါခြင်းထောင်း"
ကိုတံငါ တစ်ယောက် ငါးဖမ်းပြန်လာတော့ အိမ်ရှင်မက ခြံထဲဆင်းပြီး အသီးအရွက် ခူးဆွတ်ကာ ...
စမူဆာကြော်နည်း နှင့် စမူဆာသုပ်
စမူဆာသည် တောင်အာရှ၊ အရှေ့တောင်အာရှ၊ အလယ်အာရှ၊ အာရေဗျကျွန်းဆွယ်၊ မြေထဲပင်လယ်၊ တော...
သာကူပြုလုပ်နည်း
သာကူကိုမှအစိမ်းရောင်လေးဆိုတော့ တစ်မျိုးဆန်းသစ်စေမှာနော်။